Topic: All Galleries the Same

So, Im working on a website and i have several slideshows.  All the slides shows are created and embedded and are working fine other than the fact that even though they are pointed to different folders, have unique names, they all three pull up the same slide show.  http://www.vsncom.com/visiontest/services          That is the link to the page that will let you get to the three slide shows.  That would be the photography, websites, and graphic design link.  This one has really got me for a loop so any help would be greatly appreciated.

Re: All Galleries the Same

The url you listed in your post is giving me a 404 not found. Browsing through the site the three galleries I found seemed to work fine.

http://www.vsncom.com/flash/index.html
http://www.vsncom.com/websites/index.html
http://www.vsncom.com/photography.html

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: All Galleries the Same

Sorry that would be http://www.vsncom.com/visiontest/services.html   The projects you are pulling up now are what is on the current site and not what is on the site that I am currently building.  http://www.vsncom.com/visiontest/websites.html    http://www.vsncom.com/visiontest/design.html      http://www.vsncom.com/visiontest/photography.html    those are the three individual links.

Re: All Galleries the Same

flashvars.galleryURL = "galleries/websites/gallery.xml";
flashvars.galleryURL = "galleries/design/gallery.xml";
flashvars.galleryURL = "galleries/photography/gallery.xml";

flashvars.galleryURL is used in SimpleViewer v2 and your gallery is version 1.8.5 so since the galleries is not getting those XMLs they are finding the gallery.xml in your http://www.vsncom.com/visiontest/ folder. You either need to upgrade to SimpleViewer 2 or change flashvars.galleryURL to flashvars.xmlDataPath.

Also in your design page your are using two embed methods, you can't use both SWFObject and the basic embed at the same time.
replace the object line:

<object style="visibility: visible;" id="galleries" data="galleries/design/viewer.swf" type="application/x-shockwave-flash" height="600" width="800"><param value="222222" name="bgcolor"><param value="true" name="allowfullscreen"><param value="always" name="allowscriptaccess"><param value="galleryURL=galleries/design/gallery.xml" name="flashvars"></object><a style="left: 1132px ! important; top: 183px ! important;" title="Click here to block this object with Adblock Plus" class="ebpeyjtlijkvmlmsjjxy xtfidhgursmxrtskcbfw" href="http://www.vsncom.com/visiontest/galleries/design/viewer.swf"></a><a class="ebpeyjtlijkvmlmsjjxy" href="http://www.vsncom.com/visiontest/galleries/design/viewer.swf"></a>

With:

<div id="galleries">SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. <a href="http://get.adobe.com/flashplayer/">Get Flash</a></div>
Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: All Galleries the Same

Thanks Mike,  that was the problem.  However I didnt see the object tag that you were talking about...all of the pages were set up with the div id.  At one point I might have had it set up with the object when I was trying to get it to work.  However, I dont see that on my pages now.  I appreciate your help.