Topic: Remote Site Preview of Index looks good, Actual site not found

When I preview my index.html in the remote and local site all of the images are shown.
When I go to my site it says 'Gallery Not Found'...

Here is my website
www.kandrascheffler.com

The site was working previously, I know I made some sort of mistake when I tried to upload some newer images.

Please Help!

Re: Remote Site Preview of Index looks good, Actual site not found

your gallery.xml file is missing.

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: Remote Site Preview of Index looks good, Actual site not found

I keep uploading the gallery.xml file and it says it is there.  Still in preview with remote and local it is correct. 

I don't know why it is not linking together.  Do I need to put in the code defined areas for images and thumbnails?  This is my code now:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<simpleviewergallery maxImageWidth="600" maxImageHeight="400" textColor="0x1E90FF" frameColor="CCCCCC" frameWidth="10" stagePadding="40" navPadding="40" thumbnailColumns="3" thumbnailRows="3" navPosition="left" vAlign="center" hAlign="center" title="kandra@kandrascheffler.com" enableRightClickOpen="false" backgroundImagePath="" imagePath="" thumbPath="">

under image path and thumb path, do i need to define it, I have never done it before with my site, so I don't know if this is a new problem.

Re: Remote Site Preview of Index looks good, Actual site not found

I'm actually having the exact same problem.  Everything seems to be working fine, but when the gallery is actually uploaded onto the website, it won't work.  I even checked the direct url for my swf, and it works on the host.  The problem comes when I try to run it through my actual website.

Good luck with this.  Hopefully this is just a quick fix =]

Re: Remote Site Preview of Index looks good, Actual site not found

@ardnak the XML is there you just need to point to it.

Change:

<script type="text/javascript">
    
        var fo = new SWFObject("viewer.swf", "viewer", "100%", "100%", "8", "#474747");
        
        // SIMPLEVIEWER CONFIGURATION OPTIONS
        // To use an option, uncomment it by removing the "//" at the start of the line
        // For a description of config options, go to: 
        // http://www.airtightinteractive.com/simpleviewer/options.html
        
        //fo.addVariable("xmlDataPath", "gallery.xml");
        //fo.addVariable("firstImageIndex", "5");    
        //fo.addVariable("langOpenImage", "Open Image in New Window");
        //fo.addVariable("langAbout", "About");    
        //fo.addVariable("preloaderColor", "0xFFFFFF");
        
        fo.write("flashcontent");    
    </script>

To:

<script type="text/javascript">    
        var fo = new SWFObject("web/viewer.swf", "viewer", "100%", "100%", "8", "#474747");
        fo.addVariable("xmlDataPath", "web/gallery.xml");        
        fo.write("flashcontent");    
    </script>
Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Remote Site Preview of Index looks good, Actual site not found

Thank you so much!