Topic: Postcard Viewer captions do not appear

Hi,

The gallery loads fine, however, it doesn't show the captions. I'm using the non-pro version of Postcard viewer and I have added the recommended: "<caption><![CDATA[Captions can be HTML formatted. Supported tags are linebreaks<br> <u>underline</u>, <u><a href="http://www.google.com" target="_blank">hyperlinks</a></u>,  and <font color="#ffff00" size="40">font tags</font>. Italics and bold are not supported.]]></caption>" in the xml file, but  nothing shows up.

Are captions only a possiblity with the Pro version?

Thanks. Love all of the viewers.

Mindy

Re: Postcard Viewer captions do not appear

Hi Felix

[Strange, I saw your reply Felix and now it's not there. ]

In response, I have uploaded it to the website to test it, but the captions do not appear.

Thanks for your reply.

Mindy

Re: Postcard Viewer captions do not appear

Please post the URL of the gallery.

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: Postcard Viewer captions do not appear

Hi Mike,

I sorted it out. I had created a mishmash of postcard viewers. I noticed that the xml file in the export from iphoto was "imagedata.xml" and the xml file from the download of postcard viewer was gallery.xml. So I had cobbled together a new xml file. I *think* the issue was that the .swf file had content from postcardviewer 1.1 and therefore the code didn't jive with the terms in the xml file. I abandoned that and used the photoshop CS4 plug-in and the newest version of postcardviewer and now the captions are visible. Thank you for your offer of help.

Mindy