Topic: "Gallery XML not found" in Wordpress post but not in dedicated page

Hello!  Simpleviewer is really gorgeous, and the very active community here seems to be a testament to how much people like it.  I've tried installing it on my website, and I got it half working.  I did a search here in the forums for the issue I am about to describe, but unfortunately if the solution has been posted (and I imagine it has), my skill set is too limited to be able to recognize the solution.  Apologies for that.

Basically, my end goal is to embed it into this Wordpress page here: http://victoriashade.com/?page_id=3

But as you can see, I am receiving the "Gallery XML not found" error on the Wordpress page.

The weird thing is, it shows up just fine in here (what is this called? Root page?  Dedicated page?  Sorry, I am not familiar with the appropriate language): http://victoriashade.com/gallery/

So, where did I go wrong between http://victoriashade.com/gallery/ and http://victoriashade.com/?page_id=3 ? When following the directions for the Kimili Flash embed, I followed the instructions exactly (I think) and used full domain paths rather than relative paths since the simpleviewer.swf is in /gallery/ rather than /blog/ where my wordpress is.

Thank you so much for your help.

<b>Edited:</b> Replaced the word "install" with "embed" since I realized that was how I meant to describe it.  Also, I think I posted this in the wrong place...  I guess I have version 2 since I just downloaded it. Thanks again.

Last edited by victorias (2010-01-27 16:15:18)

Re: "Gallery XML not found" in Wordpress post but not in dedicated page

try changing baseURL=http://www.victoriashade.html/gallery to baseURL=http://www.victoriashade.html/gallery/ if that doesn't work use galleryURL to point the the gallery.xml.

http://www.simpleviewer.net/simpleviewe … tions.html

Mike Richards
SimpleViewer Support Team.

Re: "Gallery XML not found" in Wordpress post but not in dedicated page

You are almost there!

Your baseURL needs to change from http://www.victoriashade.html/gallery to http://victoriashade.com/gallery

Felix Turner
SimpleViewer Support Team.

Re: "Gallery XML not found" in Wordpress post but not in dedicated page

Ahh thank you so much!  I changed it from .html to .com and this did the trick.  Very exciting, thank you!