1

(2 replies, posted in SimpleViewer v1)

Thanks so much!!! that's exactly what i was lookin for!

2

(2 replies, posted in SimpleViewer v1)

anyone now of any free hosting server in which simpleviewer runs without problems??

thx in advanced

ok, i pointed to http://pruebadomodos.awardspace.com/flickrViewer.php and i got this message:

Error: Couldn't open http://www.flickr.com/services/rest/?me … 171304116. Does your web server allow outgoing HTTP requests? Try setting 'use_curl' to true in flickrViewer.php

but if i can actually open the specified path and have use_curl to true in my php.. :(

the thing is that i got titleviewer working with flickr, don't they do something similar?

4

(15 replies, posted in TiltViewer)

thanks! it's working fine now!

thanks for your help but i don't understand what you say... how do i point to the php? and how do i check the xml?

i cant post the full user path, but i've it correctly configured

hi all

when using simpleviewer 1.8 everything works fine but if i use flickviewer SimpleViewer write "load galery", but then don´t display anything (exept of the downloadlink).

i've tried with differents versions and is always the same problem, anyone has any idea?

also have tried setting $debug to true, $ttl to 0 and $usecurl to true

please have a look at  pruebadomodos . awardspace . com (without blanks)

$apikey = 'c0ef0f89fc6526e9661814cff297f27c';
$setid = '72157594170525620';

$userurl = '/48508968@N00/';

thx in advance

8

(15 replies, posted in TiltViewer)

my site is this one (without blanks)
pruebadomo . awardspace . com

9

(15 replies, posted in TiltViewer)

i'm having problems with flickr also... please have a look at



my index.html is configured like this:        //FLICKR GALLERY OPTIONS
        // To use images from Flickr, uncomment this block
        fo.addVariable("useFlickr", "true");
        fo.addVariable("user_id", "bearodriguez");
        fo.addVariable("tags", "avion");
        fo.addVariable("tag_mode", "all");
        fo.addVariable("showTakenByText", "true");   

pictures are public also.

Any ideas? maybe problems with the server? any free host in which this could run?

thx