1

(9 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

sorry to bump this but it really looks like an easy to solve problem.

When I just load the multiple_galleries fla in a actionscript 3 container i need to press 2 times on the buttons before it takes me to the next page.

2

(9 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

I have been searching for the reason why it does that for hours now.

can someone help?

This is the problem:

I need multiple galleries on my site, so I use the example from simpleviewer pro: multiple_galleries.swf

My site is in actionscript 3 so I just load this swf into my site.

When I load it, the first time I press one of the buttons (ex: gallery2) of the multiple_galleries.swf the sv clears and when I press another time on this button then I get the sv for gallery2.

I have no idea why it needs 2 clicks.

Carl

3

(9 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

hey felix,

thank you so much for helping.

k so I made the container in AS 2 just like in the example (multiple_galleries) the rest of my site is in AS3 but I only load this multiple_galleries only then wich can't cause a problem.

But now everything works exept I need to press the button 2 times to get to the desired gallery, the first time I press gallery1 goes of and the next time gallery2 pops up.

I have no clue, why it does that?

thanks in advance.

4

(9 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

can't you just give a little example how to do this in actionscript 3?

(to me it seems there is a problem with xml's loading at the same time, maybe because of the same global parameters?)

But I really want this thing to work,
been searching for couple of days now.

thank you.

5

(9 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

thanks for the quick response,

but my flash site is in actionscript 3 so how can I do this?

Thank you very much in advance

6

(9 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

or maybe the problem is because I am working in actionscript 3 and the viewerPeople.swf, viewerNature.swf,... are in actionscript 2??

if so,

how can I get past this?

thanks in advance

7

(9 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

Could there be a problem that it is only possible to load one xml a time?

this is the code I use to import it:

import fl.containers.UILoader;

var aLoader:UILoader = new UILoader();
aLoader.source = "People.swf";
aLoader.scaleContent = false;
aLoader.x = -140;
aLoader.y = -320;
addChild(aLoader);

(actionscript 3)

This code goes into every different page (pagePeople, pageNature,...) with the exeption of the source is different.

Every swf has his own galleryPeople.xml, galleryNature.xml,...

I really can't see why it doesn't work, I don't get any errors or something, just a static image in the wrong spot.

8

(9 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

Hey,

I've already posted in troubleshooting, but since I got the pro-version I might get some more respons here.

k so this is the problem:

I got different swf files for my different portfolio albums (people, nature, architecture,...) They all work seperatly, they also all work seperatly on my flash website.

But when I put them all together (on different pages and these pages can't load together) I get some weird stuff:

- simpleviewer isn't on its place anymore
- can't use next, previous button
- only shows first picture

I really don't know what the problem is, I used the source code and created with this my sepperate files.

Hope someone can help

Carl

Ps: It would be nice if the example also exists on the pro-version in actionscript 3

9

(22 replies, posted in SimpleViewer v1)

Hey,

k so this is the problem:

I got different swf files for my different portfolio albums (people, nature, architecture,...) They all work seperatly, they also all work seperatly on my flash website.

But when I put them all together (on different pages and these pages can't load together) I get some weird stuff:

- simpleviewer isn't on its place anymore
- can't use next, previous button
- only shows first picture

I really don't know what the problem is, I used the source code and created with this my sepperate files.

Hope someone can help

Carl

10

(22 replies, posted in SimpleViewer v1)

found it by edditing source files.

Now I have another problem.

When I open de swf files there isn't any problem,

but when I import it to my flash site, many strange thins happen.

example:

only one pic gets loaded,
next buttons don't work,
...

i imported it with component window

anyone can help how you normally add a flash file in a flash site?

Thanks

11

(22 replies, posted in SimpleViewer v1)

Hey,

sorry to bump this topic but it fits here.

I am making a flash site and want to have multiple galleries (not on 1 page) but on different pages of my flash site.

When I make different folders for simpleviewer and on every page I add then the specific viewer in every page.

example:

people/viewer.swf
nature/viewer.swf
...

But the problem is that the viewer only looks for the gallery.xml in the root folder and not in the folder I linked to. Because of this I get an error that gallery.xml is missing.

How can I solve this? (btw I got the pro version but the example is in actionscript 2 and I am making it in actionscript 3)

Thank you in advance