1

(8 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

<div id="vt-flashcontent"></div>
        <script type="text/javascript" src="/listings/swfobject.js"></script>
        <script type="text/javascript">
            <?php 
            $home = bloginfo&#40;'home'&#41;;
            
         ?>
        
        var fo = new SWFObject&#40;"<?php $home; ?>/listings/viewer.swf", "viewer", "100%", "100%", "8", "#181818"&#41;;
        
        fo.addVariable&#40;"xmlDataPath", "<?php echo bloginfo&#40;'home'&#41;; ?>/listings/<?php echo $listingid; ?>/gallery.xml"&#41;;
        
        
        fo.write&#40;"vt-flashcontent"&#41;;    
    </script>

2

(8 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

i'm not sure i see where you are getting that XML_RPC message.

The code i use is rev(dot)amybsells(dot)com/listings/vt.php to generate the javascript that creates the simpleviewer container.  The gallery for a specific property is in rev(dot)amybsells(dot)com/lisitngs/1849Mills/gallery.xml

Again, not sure why simpleviewer (in IE only) can't find the gallery.xml even when i provide the xmlDataPath as an absolute:

fo.addVariable("xmlDataPath", "<?php echo bloginfo('home'); ?>/listings/<?php echo $listingid; ?>/gallery.xml");

3

(8 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

ya, if you look at it now, i just include the php that generates the script code for the viewer.  The only difference here is that it is not invoked using the Facebox.

And it works great.  I know I'm mixing technologies, but the fact that something can recognize a path in FF/Safari/Chrom and not in IE is odd, and would seem that the fix is simple.  It works great except for not being amy to find the path.

4

(8 replies, posted in SimpleViewer-Pro v1)

I have been using SV Pro for a while.  Implementing on a new revision of my site, using a jquery popup called Facebox.

It has been working beautifully, until I tried to load it in IE (v8). 

"Gallery not found" is the message.  Yes, I know that this means it can't find the gallery.xml.  But it is working in FF (v3.5), Safari (v4) and Chrome.  I've tried using a full path (rev(dot)amybsells(dot)com/listings/1849Mills/gallery.xml), but that doesn't work either.

The only unique thing that I can think of is that the php that generates my script for the flash content is in the root, but the gallery.xml is in another.  But again, I've tried all combos of relative and absolute paths, and it only works in every browser besides IE.

Please help... I've spent a considerable amount of time making this work, and am depending it as a key function of the website.

If you visit my homepage at rev(dot)amybsells(dot)com and click on the "Virtual Tour" link in the middle of the page, you'll see the result I describe.

Felix... or anyone else... please help!!!

Thanks!