1

(9 replies, posted in svManager)

I did upload a new version of svmanager/uploader/myuploader-source-signed-1.13.jar.

I am not very capable when it comes to server side issues. I can do some things using cPanel, but that's about it. I did check the ERROR LOG in cPanel. How can I post it on this forum? Perhaps you can walk me through the "GET" process?

I am glad that I can manually FTP photos, but would like to get the svManager issue resolved nonetheless.

Thanks.
Peter

2

(9 replies, posted in svManager)

1. Thanks. I was able to manually upload the pics via FTP and that is a relief.

2. I tried your recommendations and am still unable to upload via svManager. True, I just uploaded the clen svmanager/classes/uploadpage.php from the unzipped folder (I don't know how to determine whether it is a binary or text file).

I think I get the same Java console results:

load: class javaatwork.myuploader.UploadApplet.class not found.
java.lang.ClassNotFoundException: javaatwork.myuploader.UploadApplet.class
    at sun.applet.AppletClassLoader.findClass(AppletClassLoader.java:210)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:316)
    at sun.applet.AppletClassLoader.loadClass(AppletClassLoader.java:144)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
    at sun.applet.AppletClassLoader.loadCode(AppletClassLoader.java:695)
    at sun.applet.AppletPanel.createApplet(AppletPanel.java:723)
    at sun.plugin.AppletViewer.createApplet(AppletViewer.java:1870)
    at sun.applet.AppletPanel.runLoader(AppletPanel.java:652)
    at sun.applet.AppletPanel.run(AppletPanel.java:326)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:613)

Is there something that can be attempted/done on the SERVER end?

Peter

3

(8 replies, posted in svManager)

Raindance,

Have you resolved your uploading issue? If so, how - I seem to have the same problem?

thanks,
Peter

4

(9 replies, posted in svManager)

I tried uploading photos via svManager on my laptop and the result is the same: initially the java icon/cup appears for about 2 seconds and then an "X". Thus the problem does seem to lie with the hosting server, rather than my machine(s). What can it be?

Peter

5

(9 replies, posted in svManager)

I tried clearisn the java cache as per your instructions and that did not yield any positive results.

Here are the results of the Java console log after running the svManager server compatibility test:

load: class javaatwork.myuploader.UploadApplet.class not found.
java.lang.ClassNotFoundException: javaatwork.myuploader.UploadApplet.class
    at sun.applet.AppletClassLoader.findClass(AppletClassLoader.java:210)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:316)
    at sun.applet.AppletClassLoader.loadClass(AppletClassLoader.java:144)
    at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
    at sun.applet.AppletClassLoader.loadCode(AppletClassLoader.java:695)
    at sun.applet.AppletPanel.createApplet(AppletPanel.java:723)
    at sun.plugin.AppletViewer.createApplet(AppletViewer.java:1870)
    at sun.applet.AppletPanel.runLoader(AppletPanel.java:652)
    at sun.applet.AppletPanel.run(AppletPanel.java:326)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:613)

I hope this issue can be resolved this since I am two days behind in updating our site...

Thanks!
Peter

PS Can there be a hosting issue in this matter? If the java uploader works on the svManager DEMO (airtight site), i.e. on Airtight's server, then it could be a server issue. If so, what can it specifically be that prevents Java uploader?

6

(9 replies, posted in svManager)

Everything worked fine for a few years. I changed nothing on the computer in the last few months. Yesterday when I attempted to upload photos via svManager I was unable to do so. I then UPGRADED my version of svManager to the latest version. Still no success. When I clik on UPLOAD FILES the Java icon/cup shows up for about 2 seconds and then an "X" appears.

I did install the svManager server compatibility test. The basic and file test are successful, but the UPLOAD TEST fails, i.e. the sam ething happens: Java icon/cup appears for 2 seconds then an "X" appears. Drag and drop also does not work.

Peter

7

(9 replies, posted in svManager)

Hi. Suddenly I am no longer to ADD IMAGES to a gallery in svManager. I am running Mac OS 10.5.8. I tested your online demo version of the svManager in Safari and everything works fine. I then installed the latest version of svManager, it is up and running, but the previous problem persists. Instead of the Java icon/cup I simply have an X.


Please advise!

Thanks,
Peter