I'm trying to link certain captions to external urls. I'm using CDATA to do this.
Is it possible to do this? Or how should I do it?

Here's and example of what I trying:

  <image imageURL="images/05_05.jpg"
    thumbURL="thumbs/05_05.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
        <caption><![CDATA[Luke with artwork by Robert Nunnelley</
<a href="http://www.robertnunnelley.com/"target="_blank">hyperlinks</<a></u><br>
    and <font color="#ffff00"size="30"></font>.]]></caption>
  </image>

Felix,

You were right! I used a a lower case "j" on the images and an upper case "J" in .xml. My eyes aren't what the used to be!

Thanks

http://www.paulaoverbay.com/html/af_dra … gal_1.html

and here are the first three entries in the .xml:

>
  <image imageURL="images/aa_aJewel box_drpsh.jpg"
    thumbURL="thumbs/images/aa_aJewel box_drpsh.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption><![CDATA[<i>Jewel Box</i><br>9 x 9 inches<br>acrylic on paper<br>2010]]></caption>
  </image>
  <image imageURL="images/aa_bJewel Box Detail.jpg"
    thumbURL="thumbs/aa_bJewel Box Detail.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption><![CDATA[<i>Jewel Box</i><br>(detail)<br>9 x 9 inches<br>acrylic on paper<br>2010]]></caption>
  </image>
  <image imageURL="images/aa_cMilky Way-drpsh.jpg"
    thumbURL="thumbs/aa_cMilky Way-drpsh.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption><![CDATA[<i>Milky Way</i><br>9 x 9 inches<br>acrylic on paper<br>2010]]></caption>
  </image>

When I preview my gallery on my local machine all the images show up. When I upload the files to my server the first image and thumb are missing and replaced with an "x". I've checked my file names and uploaded the images several times. I inspected the .xml file and it is fine. Again, it works on my local machine, but I can't get the first image to show up after uploading to my server.

Thanks

5

(2 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

Is there a way to customize (vary size) of a watermark to fit different sized images? I have a client who's images are mostly unifrom in size (horizontal) except for 10 which are vertical, so the watermark spills outside the border of the image.

Example:http://www.juliomitchel.com/gal_3_kg.html

Thanks, Richard

I have a web page that has two sections. On the left is a JS text scroller and on right is the viewer. I tried many ways to incorporate the two, but I ended up using a two column table. The page views works fine in Firefox and Safari, but not in I.E. Can you suggest another solution to placing the two without a table? Here's a link to the page using Firefox:

http://www.paulaoverbay.com/html/ae_pai … gal_1.html

Thanks!

Is it possible to delete custom presets in SVBuilder? I have some older ones that I don't use and want to remove them from the list.

Thanks,
Richard

How does one remove the API output from your Flash Embed example? If I delete the output box the galleries don't load. If I delete all the txtout commands the same thing happens.
I don't want the output to show up in the player.

Thanks, Richard

I want to call multiple galleries using JS dropdown menus to a single html page. When the page opens I have an autoplay gallery which works fine. When I select one of the items on the dropdown list to call another gallery to the page it displays only the .xml text of the gallery images and I lose the dropdown menu.

Is there some JS variable I have to add to end the original autoplay gallery before the next one can be called?

The documentation that came with COOljsMenu package I use says that the menu script cannot be placed in a div like the .html example found in Simpleviewer.

Thanks!

Is it possible to embed two autoplay galleries in one html page? I read an answer to a previous post to a similar question, but can't get it to work:

<div id="flashcontent">SimpleViewer requires JavaScript and the Flash Player. <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Flash.</a></div>
<script type="text/javascript">
    var fo = new SWFObject("viewer.swf", "viewer", "100%", "100%", "8", "#000000");
    fo.addVariable("xmlURL", "TheNameOfTheXMLForThatGallery.xml");
    fo.write("flashcontent");
</script>