http://www.thomas-degry.be/rvs/Verzekeringen.html

So I have verzekeringen.html and then the verzekeringen_files, the simpleviewer files are in both folders.

Yes but I have 3 pages with a sv, if I have to put my sv files next to my 3 html files I got it like this: index_1.html index_2.html and so on. And actually when I tried one ot didn't work either...

Hi guys :)

I have a sv pro gallery here:
http://www.roelandvanassche.be/Nieuwe_s … viewer.swf

And I would like to embed it, well iframes aren't a solution for me because the gallery is made just the size to fit in a part of a webpage. If I use an iframe I also got the annoying gray areas around it. But I can't find a way to just embed the gallery. I'm using iweb so it should be html... Any solutions?

Thank you so much :)

Thomas

here it is :)

http://www.herbertverhaeghe.be/Private/ … reden.html

don't mind the error in the banner ;) site is still under construction !
thx in advace for helping :)

oh and this is a direct link to the html file from the simple viewer album
www.herbertverhaeghe.be/Private/PSD/Her … index.html

come on guys? :)

Hello guys :)

I added this to the index.html page to make it look transparent:

fo.addParam("wmode", "transparent"); 

but it doesn't become transparent :( I use the gallery on a existing page.
This the whole html from the index.html from simpleviewer

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<meta name="description" content="Another photo album built using Flash Album Exporter.">
<meta name="keywords" content="Flash, Photo, Flash Album Exporter, FlashAlbumExporter, SimpleViewer">
<title>SimpleViewer</title>
<!-- Download AutoViewer at http://www.airtightinteractive.com/projects/simpleviewer -->
<!-- Download Flash Album Exporter at http://apertureplugin.home.comcast.net -->
<script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>
<style type="text/css">    
    /* hide from ie on mac \*/
    html {
        height: 100%;
        overflow: hidden;
    }
    
    #flashcontent {
        height: 100%;
    }
    /* end hide */

    body {
        height: 100%;
        margin: 0;
        padding: 0;
        background-color: #181818;
        color:#ffffff;
    }
</style>
</head>
<body>
    <div id="flashcontent">SimpleViewer requires Macromedia Flash. <a href="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer/">Get Macromedia Flash.</a> If you have Flash installed, <a href="index.html?detectflash=false">click to view gallery</a>.</div>    
    <script type="text/javascript">
        var fo = new SWFObject("viewer.swf", "viewer", "100%", "100%", "7", "#181818");
        fo.addParam("wmode", "transparent"); 
        fo.addVariable("preloaderColor", "0xffffff");
        fo.addVariable("xmlDataPath", "gallery.xml");    
        fo.write("flashcontent");    
    </script>    
</body>
</html>

where is my fault :(?