Hallo Steven,

many thanks.

Remove the 'px' from the height and width entries in the following line:

Solved the issue.

Shall I include the 'px' again, once the next version is there? Or is using 'px' in height and width unnecessary anyway?

Thanks
Sven

Hi,

I used the Simpleviewer 2.1.0 Beta Version to show a Gallery. Since I switched to the non Beta Release The gallery is not showing in Internet explorer anymore. The only thing I have changed – I included captions. Other than that I am not aware of anything.

The gallery is embedded via an iframe.

this is the src of the working gallery:
http://www.kuessdiebraut.de/wp-content/ … index.html

this is the src to the new gallery which is not showing in IE on windows
http://www.kuessdiebraut.de/wp-content/ … index.html

Thanks in advance for your help
Sven

Mike,

thanks again for your input, I really appreciate it.

The template/theme I am using allows me to insert HTML code within form. What I put in there (for example an iframe) shows like this on the final page:

<div id="multimedia_box" class="custom_box">
                <div id="custom_box">
<iframe src="http://kuessdiebraut.de/wp-content/viewer/kampagne2viewer/index.html" width="960px" height="480px" hspace="0" vspace="0" border="0" frameborder="0" scrolling="auto" allowTransparency="true"></iframe>
       </div>

The page itself is generated automatically. Which is a good thing, as I don´t know much about html (you might have guessed that ;-))

However, you brought me to an idea, I changed the index.html within the viewer folder, and edited the 100% values for width and height to 960px and 480px values, and it seems to work correctly now also with IE.

I am sure it still is the wrong way to do it, but I hope it is not too bad ?

Thanks again and best regards
Sven

Mike,

many thanks for your reply. I got rid of most of the errors. Unfortunately, the problem is still there and I still have got iframe related errors:

- "Attribute "src" exists, but can not be used for this element." (validator says the same "width", "height" ...)
- plus also an error saying "element "iframe" undefined."

I don´t know what to change. Is there another way to embed the flash galleries?
(I try to embed the viewers in the thesis wordpress theme multimedia box, but had the same problems using iweb html snippets).

any ideas are appreciated, thanks a lot
Sven

Hi,

I am embedding autoviewer pro and simpleviewer pro gallaries via iframe. It works fine on Macs with Safari and Firefox. Unfortunately  on Windows with IE, there is a gap at the top, right and bottom. It looks like the gallery does not have 100% of its size or if it is displaced to the left or something like this.

I use the following iframe code:
<iframe src="http://lindegger.de/kampagne2viewer/index.html" width="960px" height="480px" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

here is the link to the draft site:
http://www.lindegger.eu/?page_id=87

It would be great if you could help.

Thanks and best regards
Sven