1

(6 replies, posted in svManager)

Hey Jack,

I'm not having any luck getting this to come back to life.
Any chance you can provide me with some more direct assistance? My customer is getting a little impatient.

I've tried everything you suggested... except I'm not sure how to install a "fresh" copy of the manager while keeping all the existing data in place.


thanks


barry

2

(6 replies, posted in svManager)

well...   the system test was all green

here's some of the error code I'm seeing...


Thanks again!




NEW GALLERY

Warning: could not save gallery data to data/gallerydata.txt in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/galleryset.php on line 292

Notice: unable to save preferences to g9/preferences.txt in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/gallery.php on line 176

Notice: unable to write xml to file g9/gallery.xml in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/plugins/simpleviewer2/sv2gallery.php on line 507

Notice: unable to save gallery data to g9/gallery.xml file in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/gallery.php on line 158

Notice: preferences file g9/preferences.txt, is corrupt; default values will be used in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/gallery.php on line 618

Notice: XML in g9/gallery.xml is not well-formed. Error: Invalid document end at line:1 column:1.
Rebuild may be necessary. in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/gallery.php on line 648

Notice: unable to save preferences to g9/preferences.txt in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/gallery.php on line 176

Notice: unable to write xml to file g9/gallery.xml in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/plugins/simpleviewer2/sv2gallery.php on line 507

Notice: unable to save gallery data to g9/gallery.xml file in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/gallery.php on line 158

Warning: could not save gallery data to data/gallerydata.txt in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/galleryset.php on line 292



EDIT


Warning: could not save gallery data to data/gallerydata.txt in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/galleryset.php on line 292

Notice: unable to save preferences to ../motorsports/preferences.txt in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/gallery.php on line 176

Notice: unable to write xml to file ../motorsports/gallery.xml in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/plugins/simpleviewer2/sv2gallery.php on line 507

Notice: unable to save gallery data to ../motorsports/gallery.xml file in /hermes/web02/b2953/moo.walterwk1/svadmin2/classes/gallery.php on line 158

3

(6 replies, posted in svManager)

Hey Jack,

This is NOT a new install.

Everything was working fine for six months.
I checked with the host (FATCOW) and no changes have been made on their end.

I appreciate you're help!  I'm stumped.

4

(6 replies, posted in svManager)

My client... waltkuhnimages.com is having problems with the manager..


here's what we're seeing after logging into the manager...

Warning: could not save gallery data to data/gallerydata.txt (galleryset.php, line 292)
Notice: unable to save preferences to ../motorsports/preferences.txt
Notice: unable to write xml to file ../motorsports/gallery.xml
Notice: unable to save gallery data to ../motorsports/gallery.xml file


any ideas?


I really appreciate your help.


cheers


Barry Kettery
Imagewave Studios
Indianapolis, IN
317.222.1809

...it  was the ampersand.   I'm a happy camper!

is it the ampersand?   I bet it's the ampersand.   owa   tajur     kayam

I've managed to get everything working with one snag.

I have one gallery that will not accept contact with the MANAGER. I can import it, but once I select IMAGES in the MANAGER the file corrupts and reports that there are "No images specified in the Gallery XM".  Inspection of the file confirms this...

this is all that remains in the XML file after importing and attempting to edit in the MANAGER...


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<simpleviewergallery
maxImageWidth = "800"
maxImageHeight = "600"
textColor = "0xffffff"
frameColor = "0xffffff"
frameWidth = "20"
thumbColumns = "3"
thumbRows = "4"
thumbPosition = "LEFT"
title = "SimpleViewer Gallery"
showOpenButton = "true"
showFullscreenButton = "true"
useFlickr = "false"
flickrUserName = ""
flickrTags = ""
languageCode = "AUTO"
languageList = ""
galleryStyle = "MODERN"
imagePath = "images/"
thumbPath = "thumbs/">
</simpleviewergallery>




Here's the original XML as it looks when I import the gallery into the MANAGER

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<simpleviewergallery

    title="Walt Kuhn Images - Advertising"
    imagePath="images/"
    thumbPath="thumbs/"
    useFlickr="false"
    flickrUserName=""
    flickrTags=""
    audioURL="http://imagewavestudio.com/mp3/omni1.mp3"
    titleFontName="Helvetica, Arial,_sans"
    titleFontSize="25"
    titlePosition="BOTTOM"
    titleBackOpacity="0"
    titleBackColor="333333"
    showDownloadButton="false"
    showNavButtons="true"
    showAutoPlayButton="true"
    showAudioButton="true"
    buttonBarScale="1"
    buttonBarBackColor="333333"
    buttonBarColor="CCCCCC"
    buttonBarHoverColor="FFFFFF"
    titleFontColor="999999"
    titleDropShadow="true"
    frameColor="FFFFFF"
    imageFrameStyle="ROUNDED"
    imageCornerRadius="10"
    imageTransitionType="FADE"
    imageBackOpacity="0"
    showOverlay="HOVER"
    showImageNav="HOVER"
    imageNavStyle="BIG"
    imageNavScale="1.5"
    thumbHeight="70"
    thumbPadding="9"
    thumbFrameHoverColor="FFFFFF"
    thumbRows="6"
    thumbNavColor="666666"
    thumbNavHoverColor="999999"
    thumbNavStyle="TRIANGLE"
    showBackButton="true"
    backButtonFontSize="13"
    backButtonFontColor="CCCCCC"
    backButtonBackColor="666666"
    backButtonURL="http://www.waltkuhnimages.com/"
    captionPosition="BOTTOM"
    captionFontSize="16"
    imageNumberFontSize="11"
    captionBackOpacity="0"
    captionDropShadow="true"
    lockBottomStack="true"
    embedColor="333333"
    embedWidth="90%"
    embedHeight="100%"
    captionFontColor="666666"
    thumbFrameStyle="ROUNDED"
    thumbDropShadow="false"
    showThumbVisited="true"
    buttonBarBackOpacity="1"
    backButtonBackOpacity="1"
    imageScaleMode="SCALE_UP"
    floatCaption="true"
    frameWidth="0"
    thumbFrameWidth="1"
    floatButtonBar="true"
    captionBackColor="333333"
    imageBackColor="333333"
    captionHeight="100"
    enableLooping="true"
    autoPlayOnLoad="false"
    playAudioOnLoad="true"
    showOpenButton="false"
    showToolTips="true"
    thumbCornerRadius="3"
    changeCaptionOnHover="true"
    thumbVAlign="TOP"
    thumbHoverFrameWidth="2"
    thumbLoadBrightness="1"
    changeImageOnHover="false"
    thumbPreloading="ALL"
    imageDropShadow="true"
    maxImageWidth="700"
    maxImageHeight="600"
    thumbNavSlideTime="1"
    imageSmoothing="true"
    imagePreloading="ALL"
    buttonBarPosition="BOTTOM"
    buttonBarPadding="2"
    titleTextAlignment="LEFT"
    backgroundScale="FILL"
    backButtonText="MAIN MENU - more galleries | bio | contact"
    titleWidth="700"
    backButtonY="0"
    buttonBarVAlign="BOTTOM"
    buttonBarHAlign="RIGHT"
    backButtonX="0"
    thumbPosition="LEFT"
    doThumbPopOut="true"
    thumbLoadBarHeight="10"
    thumbNavPosition="BOTTOM"
    thumbClickShift="1"
    thumbFrameColor="FFFFFF"
    imageTransitionTime="2"
    imageVAlign="TOP"
    imageNavBackColor="333333"
    stageBorder="0"
    stageVAlign="CENTER"
    thumbNavPadding="1"
    thumbWidth="100"

>
  <image imageURL="images/00WKILogo1.jpg"
    thumbURL="thumbs/00WKILogo1.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>00WKILogo1.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/01MY PRIDE &amp; JOY.jpg"
    linkURL=""
    thumbURL="thumbs/01MY PRIDE &amp; JOY.jpg"
    linkTarget="">
    <caption>01MY PRIDE &amp; JOY.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/02WILDRIDE.jpg"
    thumbURL="thumbs/02WILDRIDE.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>02WILDRIDE.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/03TELESERVICES.jpg"
    thumbURL="thumbs/03TELESERVICES.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>03TELESERVICES.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/04MEDICAL DEVICES.jpg"
    thumbURL="thumbs/04MEDICAL DEVICES.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>04MEDICAL DEVICES.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/05EXTRAC GROUP PHOTO.jpg"
    thumbURL="thumbs/05EXTRAC GROUP PHOTO.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>05EXTRAC GROUP PHOTO.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/06TRACI BAGS.jpg"
    thumbURL="thumbs/06TRACI BAGS.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>06TRACI BAGS.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/07CHEVY TRAILER.jpg"
    thumbURL="thumbs/07CHEVY TRAILER.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>07CHEVY TRAILER.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/08ATKINS.jpg"
    thumbURL="thumbs/08ATKINS.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>08ATKINS.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/09 4 HOUR EXPOSURE.jpg"
    thumbURL="thumbs/09 4 HOUR EXPOSURE.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>09 4 HOUR EXPOSURE.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/10MAGAZINE COVER.jpg"
    thumbURL="thumbs/10MAGAZINE COVER.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>10MAGAZINE COVER.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/11ATKINS2.jpg"
    thumbURL="thumbs/11ATKINS2.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>11ATKINS2.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/12MEDICAL DEVICES2 .jpg"
    thumbURL="thumbs/12MEDICAL DEVICES2 .jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>12MEDICAL DEVICES2 .jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/13TELESERVICES2.jpg"
    thumbURL="thumbs/13TELESERVICES2.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>13TELESERVICES2.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/14MDA TELETHON.jpg"
    thumbURL="thumbs/14MDA TELETHON.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>14MDA TELETHON.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/15EXTRAC INTERIOR.jpg"
    thumbURL="thumbs/15EXTRAC INTERIOR.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>15EXTRAC INTERIOR.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/16POLICE LINE DO NOT CROSS.jpg"
    thumbURL="thumbs/16POLICE LINE DO NOT CROSS.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>16POLICE LINE DO NOT CROSS.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/17CHEVY TRAILER2.jpg"
    thumbURL="thumbs/17CHEVY TRAILER2.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>17CHEVY TRAILER2.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/18OFFICE SPACE.jpg"
    thumbURL="thumbs/18OFFICE SPACE.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>18OFFICE SPACE.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/19BUSINESS MAN AT SUNSET.jpg"
    thumbURL="thumbs/19BUSINESS MAN AT SUNSET.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>19BUSINESS MAN AT SUNSET.jpg</caption>
  </image>
  <image imageURL="images/20FALL FOLIAGE.jpg"
    thumbURL="thumbs/20FALL FOLIAGE.jpg"
    linkURL=""
    linkTarget="">
    <caption>20FALL FOLIAGE.jpg</caption>
  </image>
</simpleviewergallery>



Does this make sense?



cheers



barry

It's all starting to make sense!  If only the Vulcan mind tap worked!


Thanks Jack!

Thanks Jack,

I do seem to have the wrinkles ironed out... thanks for your guidance.

Just for the record...   I'm on a Mac.  (I maintain a microsoft free zone!)

The only issue that remains as far as I can tell is...

I bought the system for a photographer site I'm working on but I also wanted to run the manager on my personal site and a pro bono client site and neither seem to be responding.
It seems likely to be a license issue but I didn't see anything about restrictions to use on multiple sites.

I appreciate your help.

cheers

Greetings and thanks in advance!

I ran the test app before purchasing and installing however the ADD IMAGES feature is not working.


Here's the error I'm getting...

Java Plug-in 1.6.0_17
Using JRE version 1.6.0_17-b04-248-10M3025 Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM
User home directory = /Users/bk


I'm a new user so I might have missed something. My apologies if this has already been covered.


cheers


barry