Thanks guys,

don't know how it got there...


Joost

Hi Mike,

probably I'm doing something wrong, but the baseURL is not working.

I'm working with an English version of my website (www.nmldesign.nl/en/)

Images, svcore, thumbs and gallery.xml are located in http://nmldesign.nl/Graphics/Portfolio/Verkoopstyling/.

I've entered the following code on a further empty page in Rapidweaver:

<!--START SIMPLEVIEWER EMBED.-->
<script type="text/javascript" src="http://www.nmldesign.nl/Graphics/Portfolio/Verkoopstyling/svcore/js/simpleviewer.js"></script>
<script type="text/javascript">
var flashvars = {};
flashvars.baseURL = "http://www.nmldesign.nl/Graphics/Portfo … opstyling/";
jQuery(document).ready(function () {
SV.simpleviewer.load("sv-container", "100%", "100%", "222222", true,  flashvars) );
});
</script>
<div id="sv-container"></div>
<!-- END SIMPLEVIEWER EMBED -->

As you can see on this page (http://www.nmldesign.nl/en/home_staging/code/) nothing happens.

Do you have any idea what is going wrong?

I'm using svBuilder-Pro v2.1.2

Thanks in advance.

Joost

Hi Mike,

I’ve purchased and installed SimpleViewer-Pro v2.1.0.

Is the new version with support of the use of baseURL free to download for me or do I have to buy the new version?

Do I get an email when the new version is released?

Kind regards,


Joost

Hi Mike,

Thanks for your answer.

Each of my simpleviewer-maps exists of:

- .xml file (mentioned in your mail)
- images map
- .html file
- svcore map (mentioned in your mail)
- thumbs map

Is it correct that using the baseURL a reference on multiple pages can be put that refers to all the files and maps mentioned above?

Kind regards,


Joost

Good afternoon,

I'm making a bilingual website with a simpleviewer pro gallery.

According the manual:

Copy the entire contents of your SimpleViewer gallery folder into the folder that contains your HTML page.

Is it possible to make a reference to a certain folder on the webserver where the simpleviewer gallery folder is located or is it necessary to upload each simpleviewer folder for each language? In that case every simpleviewer folder has to be uploaded twice on the server.

I'm using two separate Rapidweaver-project files, one for the Dutch version and one for the English version. Because the language of the sites is different (like navigation menu and name of site) I can not use them for both languages.



Thanks in advance.

Joost

Good afternoon,

I’m using the Simpleviewer-Pro plugin in my website www.nmldesign.nl.

When I switch to the Portfolio it takes quite a while before the thumbnails and the pictures are shown.

Does anybody have an idea to improve this loading-process?

Thanx in advance!


Joost

In the end adding

null, {wmode : "transparent"});

in the HTML-file was the solution.

Thanx guys!

The problem seems to be related to Google Chrome, because Safari displays correctly.

Will look for a different solution.

Thanx.

Mike Richards wrote:

Find the line that says overflow:hidden; and remove that.

Mike, thanx for your answer.

Can you be more specific where that line should be?

I've integrated a Simpleviewer gallery in my website.

I'm using Rapidweaver and have pasted the html-code. Everything works perfectly, except the vertical part of the navigation bar.

One of the items in the Navigation bar has 4 subitems.

However, when the gallery is imported the submenu seems to disappear behind the gallery instead of appearing in front of it.

I still can't find the right solution to solve this problem.