1

(6 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

Divi requires no blank spaces in the code for their code module. Thanks.

2

(6 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

Divi support sent the code back this way, and it now works in both their "Text Module" and their "Code Module:"

<script type="text/javascript" src="/photogallery/svcore/js/simpleviewer.js"></script><script type="text/javascript"> var flashvars = {};flashvars.baseURL = "/photogallery/";simpleviewer.ready(function () {simpleviewer.load("sv-container", "540px", "450px", "FFFFFF", true, flashvars);});</script><div id="sv-container"></div>

Do you see any problem using this version of your code?

3

(6 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

Thanks so much! Appreciate the fast response and great explanation. Exceptional! It's working now, using the second option you provided.

Sorry, I should know this about paths by now. Am I understanding correctly:

flashvars.baseURL = "photogallery/"; points to the root directory of http://gsmile.org?

flashvars.baseURL = "/photogallery/"; points to the root directory of the page that's calling "photogallery," namely the patient-gallery page (http://gsmile.org/Word-Dev/patient-gallery)?

Also, for some reason when I use a "code module" in my Divi theme, none of the code works. When I use a "text module," it works. Not your problem, just an extra kink. I've got a support request in to Divi for this.

Love SimpleViewer!

4

(6 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

Here's the code:

<script type="text/javascript" src="photogallery/svcore/js/simpleviewer.js"></script>
<script type="text/javascript">                           
var flashvars = {};
flashvars.baseURL = "photogallery/";
simpleviewer.ready(function () {
simpleviewer.load("sv-container", "540px", "450px", "FFFFFF", true, flashvars);
});
</script>
<div id="sv-container"></div>

5

(6 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

I can't seem to get my slide show to work on my Wordpress development site.

It works perfectly in my current site's page, http://gsmile.org/photogallery.htm

It works perfectly in my html test page for my new WP site, http://gsmile.org/Word-Dev/junk-test.htm

But the exact same code doesn't work in my WP test page, http://gsmile.org/Word-Dev/patient-gallery/

I'm totally stumped! Can you help?

By the way, I installed the Kimili Flash Embed Plugin but I did not see the button described in your instruction: "In WordPress, create a new blog post. Click the "Insert Kimili Flash Embed" button to bring up the "Kimili Flash Embed Tag Generator" dialog box." So I never got beyond step #3.

6

(5 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

Hey thanks for the clarifications. Probably makes better sense for me to slightly redesign the slide so I can use the link in the caption within the normal parameters of svBuilder.

7

(5 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

Thanks. But I'm using "Image Click Mode" to "Navigate." Plus, I only want a link on one page (or two), and it needs to be centered, vertically and horizontally. Any other options?

8

(5 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

Is there any way to make a whole slide be a link (I'm not using captions)? Specifically, I want the user to be able click anywhere on a slide that contains a (embedded and already-positioned) text instruction -- i.e., "Click to go to..." or "Click to send email..." (one instruction per slide)?

9

(2 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

Aha! Yes there is. You can do it using the "Fixed Layout" option. Works beautifully. I should have known.

10

(2 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

Is there a way to float a single row of thumbnails (or single row of navigation buttons for the slides) over the slideshow?

11

(1 replies, posted in SimpleViewer-Pro v2)

In large galleries with hundreds of photos, I'd like to give users the ability to see full pages of thumbnails only, so they can scan the gallery quickly -- no large image displayed along with the thumbs. This is similar to what I see when I set up a gallery with Flash disabled -- the page is filled with thumbnails.

I'd also like users to be able to start an auto-play slide show, by turning Flash on if it's disabled -- ideally from the point where they locate an image or group of images, but this is not absolutely necessary. The slide show could start from the beginning.

Is there a way to enable a button to turn Flash on and off? Can this be done?

Other suggestions?