Steven-

Thanks for the help.  I've been able to get the navigation arrows within the image, however the image is now moving to the left hand side of the page instead of being centered.  I'm having issues with the thumbnails showing up, but I think that's a problem with the gallery height.  Working on it.

Here's the page I've been experimenting on:  http://www.phillipfranck.com/Images/Han … Names.html

And the script:

<!--START SIMPLEVIEWER EMBED.-->
<script type="text/javascript" src="svcore/js/simpleviewer.js"></script>
<script type="text/javascript">
simpleviewer.ready(function () {
simpleviewer.load("sv-container", "960", "960", "transparent", true);
});
</script>
<div id="sv-container"></div>
<!-- END SIMPLEVIEWER EMBED -->

And finally, from gallery.xml:

<simpleviewergallery

    maxImageWidth="960"
    maxImageHeight="720"
    imageQuality="90"
    thumbWidth="75"
    thumbHeight="75"
    thumbQuality="90"
    useFlickr="false"
    resizeOnImport="true"
    cropToFit="false"
    thumbPosition="BOTTOM"
    thumbRows="1"
    thumbColumns="10"
    showOpenButton="false"
    showFullscreenButton="true"
    frameWidth="1"
    useFlash="false"
    backgroundColor="000000"
    backgroundTransparent="true"
    galleryStyle="MODERN"
    galleryWidth="960"
    galleryHeight="960"
    frameColor="C4D7EC"
    textColor="C4D7EC"

>

I have specified a gallery width of 960px on my page which has a specified width of 1024px.  However, the navigation arrows are located on the far left and right of the page, rather than being contained within the specified width.  A representative gallery is here:  http://www.phillipfranck.com/Images/Ody … sseus.html.

Also, as you can see, the thumbnails only show up without an image selected, then go away. Is there a way to have the thumbnails stay with each image and to have a large image show up from the beginning? 

Thanks in advance!