1

(4 replies, posted in SimpleViewer v1)

www.danaustin.org

2

(4 replies, posted in SimpleViewer v1)

...

3

(4 replies, posted in SimpleViewer v1)

..

4

(4 replies, posted in SimpleViewer v1)

URL is below..

5

(4 replies, posted in SimpleViewer v1)

Hey guys, please can some one reply back to this if anyone has any tips or has had similar experience.

i have put this on a domain i wasnt using for now, to preview it, however they wont let me post it yet..

this is supossedly to be used to be a gallery/online portfolio

I have 2 SWF files on the 2nd page of the gallery, one actual real swf and the other a test to try and see what i was doing wrong.

BASICALLY.. the thumbnail was created fine, however the actual preivew, is scattered all over the page through out the play of the swf file, also its sizing is soo big at the start you can only see part of it on screen, then if you clck off and then back on, it re positions itself to the centre ish. however really squashed!

ALSO the speed of the swf file has trippled?! than the actual orginal..
i dont understand.

6

(0 replies, posted in SimpleViewer v1)

Right.. i have a swf file which previews.. far for some reason it doesnt actually fit within the *preview box? do i need to resize my swf file? and if so..

what dimensions are best?

and also.. when previewed, the sound plays in *real-time* however the sef file has rapidly increased in speed, and creates an OUT of sync preview.

does any one know why? what frame rate does the *simpleviewer* work at?

can any one help? much appriciated.

thansk for ur time
Shayne

7

(0 replies, posted in SimpleViewer v1)

If i wanted to open a page, which started with a flash movie and when it had finished to move or redirect itsself to the actual main website?

how is that possible? how do i do that?
all replys much MUCH appriciated

8

(1 replies, posted in SimpleViewer v1)

im not entirley sure. may be talking crap! however i was always told dreamweaver is never great with colours. and that when preiviewd in html its usally fine. but on screen looks slightly different

have you tried previewing it?