Ah-ha - I think I remember the answer! Remove '&' symbol from all captions.

thanks.

Gallery (link below) is circa 150 images and works well in Chrome. On iOS however only the first circa 85 images show up. Have tried various suggestions from the forum but no dice. Any clues?

http://www.buildingsrus.co.uk/photo_alb … index.html

Brilliant, what great service - thank you.

Any tips on how to make the images full screen on iPad and make the Safari menu bar disappear?

I purchased SimpleView-Pro today to generate galleries for my own site via the Picasa 'export to HTML' function. All files then uploaded via ftp.

http://www.buildingsrus.co.uk/photo_alb … index.html

Gives perfect results on my desktop PC using Chrome.

However, when accessing on iPad gives the following message:

"No Images Specified in Gallery XML."

Does not seem to work on iPhone either.

I have not edited the 'index.html' generated by Picasa.

I have edited 'header.xml' which is as follows:


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<simpleviewergallery
   
    galleryStyle="MODERN"
    title="<%albumName%>"
    textColor="FFFFFF"
    frameColor="FFFFFF"
    frameWidth="0"
    thumbPosition="LEFT"
    thumbColumns="3"
    thumbRows="9"
    showOpenButton="TRUE"
    showFullscreenButton="TRUE"
    maxImageWidth="1200"
    maxImageHeight="1200"
    useFlickr="false"
    flickrUserName=""
    flickrTags=""
    languageCode="AUTO"
    languageList=""
    imagePath="images/"
    thumbPath="thumbs/"
   
>

Any suggestions gratefully received