I am trying to play a simple slideshow auto in my site. It works in windows but when it loads in apple devices just appear the icons or a image that you have to manually change. I upgraded the sv-builder PRO I already have to version 2.3.0 and created a new slideshow but it does not work.

Is it possible to see a crossfading animation (slideshow auto) in ipad using sv-builder?

My site is www.acartphoto.com

This is the xml configuration:

    useFlickr="false"
    resizeOnImport="true"
    cropToFit="false"
    maxImageWidth="1200"
    maxImageHeight="800"
    imageQuality="80"
    thumbWidth="75"
    thumbHeight="75"
    thumbQuality="90"
    titlePosition="NONE"
    captionPosition="NONE"
    buttonBarPosition="OVERLAY"
    buttonBarVAlign="BOTTOM"
    buttonBarHAlign="CENTER"
    showNavButtons="false"
    showAutoPlayButton="true"
    showOpenButton="false"
    showFullscreenButton="false"
    buttonBarScale="1.4"
    buttonBarBackOpacity="0.5"
    buttonBarPadding="20"
    showImageNav="NEVER"
    showToolTips="false"
    imageScaleMode="SCALE"
    showOverlay="NEVER"
    imageTransitionType="CROSS_FADE"
    imageFrameStyle="SQUARE"
    autoPlayOnLoad="true"
    imagePreloading="ALL"
    imageClickMode="NONE"
    enableLooping="true"
    imageDropShadow="true"
    imageTransitionTime="1"
    imageBackColor="EEEEEE"
    backgroundColor="EEEEEE"
    backgroundTransparent="true"
    galleryStyle="MODERN"
    thumbPosition="NONE"
    goNextOnAutoPlay="true"


Thanks

Adelson