Topic: thumbnails only in Internet Explorer [SOLVED]

I'm only getting thumbnails and no gallery images in Internet Explorer. I've checked the messages pertaining to this, and still can't find a solution. It seems that IE is looking for the images in the Gallery folder, and not the Gallery/images folder. I'm not having a problem with Chrome.

www.rkamarowski.com/test/rkamarowski/index.php

Select 'Gallery' at the top menu.

Re: thumbnails only in Internet Explorer [SOLVED]

The first image in your gallery seems to be missing and, in the Flash gallery (but not the Mobile Gallery), this will prevent all other images from being displayed.

According to your baseURL and 'gallery.xml' file, the first image in your gallery should be located here:
http://www.rkamarowski.com/test/rkamaro … Player.png
... but going directly to that location in a browser results in an error 404 (file not found).

Please double-check that the 'AccordionPlayer.png' image is present in the correct location on your web server (alongside your other gallery images).
If the image is where it should be, then please check that its permissions are not too restrictive. Default file permissions of 644 should be fine. (You should be able to check and change file permissions using a dedicated FTP program such as Filezilla or via your web hosting account's online File Manager.)

Once you've resolved the problem with the first image in your gallery, all your images should display as expected.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team

Re: thumbnails only in Internet Explorer [SOLVED]

That did it. Thank you!

Re: thumbnails only in Internet Explorer [SOLVED]

That's great!
Thank you for letting me know.

Steven Speirs
SimpleViewer Support Team